Mikä on voippi?

Voippi viittaa VoIP-tekniikkaan (VoIP =Voice over Internet Protocol), joka asteittain korvaa perinteisen lankapuhelimen käyttämän kytkentätekniikan. Liittymä on käytettävissä sopivan laajakaistan ja VoIP-adapterin kautta kaikkialla Suomessa ja jopa ulkomailla! Hankkiessasi meiltä valokuituliittymän muutamme automaattisesti vanhan lankapuhelimesi edulliseksi voipiksi.

Millaisia puhelimia voin käyttää?

Voit edelleen käyttää tavallista kodin näppäinpuhelinta – joko kiinteää tai langatonta. Yksittäinen puhelin tai kodin puhelinverkko kytketään joko valokuitupäätteeseen tai VoIP-adapteriin. Voit myös hankkia VoIP-kuvapuhelimen, joka ei tarvitse adapteria. Tietoturvan takia sekä VoIP-puhelimet että adapterit on oltava Härkätien Puhelimen toimittamia, jotta niissä on oikeat asetukset. Huomattavaa on, että laitteet tarvitsevat varasähköä toimiakseen sähkökatkojen aikana.

Minkä puhelinnumeron voin valita?

Jos sinulla on nyt kiinteä suomalainen puhelinliittymä, hoidamme halutessasi numerosi siirron uuteen voippiliittymään. Muuten voit valita uuden liittymän numeron Härkätien Puhelin Oy:n numerosarjasta, jossa on Turun suuntanumero 02.  Voippi-liittymiemme väliset puhelut ovat ilmaisia. Puheluhinnoittelu ei muutu, vaikka liittymää käytetään ulkomailla.

BonusLuuri vai PerusVoippi?

BonusLuuri on tarjoaa ainutlaatuisia hintaetuja. Ilmaiset puhelut kaikkien voippi-liittymiemme välillä, edulliset puhelut samalla hinnalla sekä kotimaisiin  lanka- että matkapuhelimiin ja lisäksi bonusta vastaanotetuista puheluista! Bonus (1,25 snt/min) maksetaan aina, kun vastaanotat puheluita muista kuin voippiliittymistämme. Bonus vähennetään puhelinlaskustasi ja mahdollinen ylijäämä on hyödynnettävissä BonusLuuri-verkkokaupassa.

BonusLuuri on edullisin liittymämme, ellet käytä puhelintasi soittaaksesi enimmäkseen lähialueen lankapuhelimiin. Siinä tapauksessa suosittelemme PerusVoippia.

Kampanjat

Bonusluuri liittymän avausmaksu 0e asiakkaille, joilla on Härkätien Puhelimen valokuituliittymä. Sopimus on määräaikainen 24 kuukautta.


Saatavilla 26.01.2017 - 31.12.2017


Tuotteen liitteet